Wie zijn we

Arius bv werd opgericht in 2015 en is een klein dynamisch bouwbedrijf, gevestigd in Laar (Landen) en gespecialiseerd in dak- en renovatiewerken.

 

Bruno De Witte werkte als dakwerker in Wallonië waar hij de ambacht leerde. Na het afronden van zijn studies ‘bachelor in de bouwkunde’ besloot hij zijn eigen firma op te starten om zo de theorie en de praktijkervaring samen te brengen in kwalitatief en duurzaam werk.

 

Sinds 2020 kwam er een vaste samenwerking tot stand met zijn broer Willem De Witte, zaakvoerder van Akiro bv, gespecialiseerd in metaalwerken. Hierdoor verruimen zij beiden hun activiteit en vormen ze samen een solide basis voor het beheer van hun projecten.

Arius bv kan zowel voor grotere als kleinere projecten rekenen op de hulp van zelfstandige collega’s, allemaal gedreven vaklui met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Dit maakt dat Arius bv zeer flexibel is. Hierdoor kunnen zowel kleine als grotere projecten aangenomen worden zonder dat de uitvoeringstermijn nodeloos lang wordt en de kwaliteit toch gegarandeerd blijft.

 

Arius bv werkt met modern materieel zoals een eigen mobiele kraan en een verreiker om alle projecten efficiënt en veilig te kunnen uitvoeren.

 

Renovatie is onze passie. 

Arius bv

Everspoelstraat 10, 3400 Laar | info@arius.be | 0496 32 17 90

btw BE 0640 711 328

© 2020 by Arius bv